Diplomatieke missie naar Alderaan

Smiley face

Oh God, mijn oom. Hoe ga ik dit ooit uitleggen? Ik weet niet waar je het over hebt. Ik ben lid van de keizerlijke senaat op een diplomatieke missie naar Alderaan – Ze moet de plannen in de ontsnappingscapsule hebben verstopt. Stuur een detachement om ze op te halen en regel het persoonlijk, Commandant. Er zal niemand zijn om ons deze keer tegen te houden!

De andere dag was het gras bruin, nu is het groen omdat ik niet opgeef. Nooit opgeven. De dames zeggen altijd dat Khaled lekker ruikt, ik gebruik geen cologne. Cacaoboter is de sleutel. Dank aan de Allerhoogste. Ik ben bezig met iets. Belangrijkste sleutel, trap niet in de val, blijf gefocust. Het zijn de mensen die het dichtst bij je staan die willen dat je faalt. Leeuw! Kledingspreuken. Het leven is wat je ervan maakt, laten we het dus maken. Ze hebben nooit gezegd dat winnen makkelijk was. Sommige mensen kunnen niet omgaan met succes, ik wel.

No comments

Geef een reactie